XOCO – TER

DADES GENERALS:

  • Nom empresa: XOCO-TER S.L.
  • Sector/activitat: Fabricació i comercialització de productes de xocolata.
  • Num. Treballadors: 14
  • Data creació: 1996
  • Pàgina web: www.xocoter.com
  • E-mail: xocoter(arroba)xocoter.com
  • Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Xocoter és una empresa fabricant i distribuïdora de productes de xocolata. Inicialment va començar la seva activitat com a empresa comercialitzadora de productes de xocolata i derivats del cacau adreçats al sector de la pastisseria i l‘hostaleria (barretes per a croissants, fideus de xocolata, cacau en pols…). A partir de l’any 2005 l’empresa va iniciar una fase d’expansió amb la incorporació de l’activitat de fabricació de producte propi: fabricació de torró i rajoles de xocolata,  entre molts d’altres.
Xocoter disposa d’un ampli catàleg de productes de xocolata, que actualitza constantment fent recerca i innovant amb nous productes, amb l’únic i clar objectiu de satisfer cada vegada millor les necessitats dels clients. Darrerament s’està estudiant la possibilitat de realitzar orígens únics i productes biològics.

  • Elements diferencials / valor afegit de l’empresa

Per a Xocoter és molt important poder oferir al client un valor afegit que el faci fidelitzar cada vegada més. Aquest valor afegit és la distinció en qualitat de producte i atenció al client. La nostra prioritat interna és seleccionar un bon equip humà que mantingui unes relacions d’amistat sanes, en les quals els valors humans tinguin un paper principal.

  • Què consideren que aporta l’empresa a Manlleu

El nom de Xocoter no fou escollit a l’atzar sinó que fou triat en primer lloc perquè Xoco denota xocolata, el nostre principal producte, i Ter perquè és el riu que passa pel nostre poble i vertebra una part del territori català. Així doncs, resulta que, moltes vegades, quan els nostres clients ens pregunten el perquè del nom de Xocoter, ens trobem dient que és el riu que passa per la nostra població

  • Projectes de futur

Fruit del creixement experimentat en els darrers dos anys, Xocoter ha ampliat les seves instal·lacions per a la fabricació de producte. Per això, des de l’octubre del 2007 ja funciona la nova fàbrica ubicada al carrer Fontcoberta, número 24 de Manlleu.
Els objectius generals de Xocoter estan a posicionar-se en el mercat com a empresa de referència en producte de qualitat, arribar a fabricar tots els productes que actualment comercialitza i ampliar el mercat, incidint primerament en el mercat espanyol, i posteriorment a l’exterior.

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa