Dues empreses de Manlleu guanyadores dels Premis Cambra

Les empreses Manlleuenques Bioaccez Controls en la modalitat de millor iniciativa emprenedora i La Vola per la seva política de responsabilitat social van rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç. Els premis es van entregar dins dels actes de celebració del Dia de la Cambra a Osona.

Els premis tenen una periodicitat anual i hi ha quatre categories:

– Nous emprenedors
– Internacionalització i innovació
– Reconeixement a una trajectòria
– Responsabilitat Social Corporativa

El premi consisteix en un guardó que es va entregar en el decurs del sopar del dia de la Cambra a Osona que enguany va celebrar-se a Manlleu.

Les empreses premiades van rebre el guardó de mans del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el regidor de Promoció econòmica i de ciutat i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manlleu, David Bosch, el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa; i el secretari general de Caixa de Manlleu, Jordi Espona.

Guanyadors per categories:

PREMI A LA MILLOR INICIATIVA EMPRENEDORA: BIOACCEZ CONTROLS

Bioaccez Controls comença la seva activitat desenvolupant software de control d’accés i presència, junta amb la comercialització d’equips electrònics per als mercats del control d’accés i la seguretat, i poc a poc encamina la seva especialització vers el RFID (etiquetes d’identificació per radiofreqüència) i la biometria.

PREMI A LA RESPOSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: LAVOLA

LAVOLA és una empresa de serveis ambientals, amb més de 25 anys d’experiència, que treballa per desenvolupar serveis per a la sostenibilitat de la societat en els àmbits de la comunicació, l’educació, la consultoria i l’enginyeria. La seu central de l’empresa, a Manlleu, és un Ecoedifici que ha rebut reconeixements nacionals i internacionals a causa de la seva eficiència energètica.

Els altres vencedors:

PREMI A LA MILLOR TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: COOPERATIVA PLANA DE VIC

El primer referent històric de la Cooperativa Plana de Vic data del novembre de 1966, quant un grup de ramaders de la comarca van celebrar una Assemblea amb l’objectiu de crear un organisme que coordinés els pagesos i intentés solucionar alguns problemes econòmics i d’organització que els afectaven.

PREMI A LA MILLOR INICIATIVA D’INNOVACIÓ: EXTRAPERNIL (CUITS ERRE)

L’empresa Extrapernil, coneguda sota la marca Cuits ERRE, va néixer l’any 1952 per la iniciativa del veterinari Josep Vilacís, especialitzat en zootècnica i nutrició animal. El seu ambiciós objectiu era crear el producte cuit curat de més qualitat del nostre país.

Llegir noticia completa a Osona.com
Veure fotos de l’acte d’entrega i del sopar
Fotografia: Osona.com

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes, , ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa