• Inici
  • Notícies
  • Les patronals, els sindicats i la Secretaria d’Indústria i Empresa constitueixen l’Observatori de la Indústria del Metall de Catalunya

Les patronals, els sindicats i la Secretaria d’Indústria i Empresa constitueixen l’Observatori de la Indústria del Metall de Catalunya

El Secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy; el president de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) i en representació també de les federacions d’empresaris del metall de Girona, Tarragona i Lleida, Antoni Marsal; el secretari general de la Federació d’Indústria de Comissions Obreres (FI-CCOO), Javier Pacheco; i el representant del Metall, Construcció i Afins de la UGT (MCA-UGT), Manuel Garcia-Salgado, han signat l’acte fundacional de la Comissió Sectorial Permanent del Metall sota la denominació d’Observatori de la Indústria del Metall de Catalunya.  

L’Observatori de la Indústria del Metall de Catalunya neix fruit, d’una banda, del compromís adquirit per als sindicats i les patronals en el marc català de negociació col·lectiva de la indústria siderometal·lúrgica dels àmbits provincials de Catalunya; i, d’altra banda, de la recent creació del Consell de Política Industrial de Catalunya que contempla la llei 9/2009 de Política Industrial, que té com a objectiu principal el de garantir la participació de patronals i sindicats en la definició d’objectius i la identificació d’aquells instruments de política industrial més adequats per a cada sector d’activitat i adaptar-los a noves situacions i realitats.

El seu principal objectiu serà examinar, conèixer i seguir l’evolució i les tendències de les activitats del sector del metall de Catalunya, per tal d’anticipar-se als esdeveniments i fer propostes puntuals a les problemàtiques de les empreses.

Notícia extreta del Butlleti del DIUE   http://www.gencat.cat/diue/butlleti/extern/11/seccio3.html#news2document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa