Hub Madrid

Avui us presentem una iniciativa que no coneixíem i que hem trobat molt interessat. Hub Madrid, un nou model d’espai per a inspirar-se, connectar i impulsar innovadors socials: persones reballant per a crear un món millor.

Lloguer d’espais per hores, sales de reunions, debats, seminaris i dinars de treball i netwoorking entre d’altres, són alguns dels serveis que s’ofereixen al Hub Madrid.

Hub està present a 25 ciutats repartides pel 5 continents.  Us recomanem que visiteu el seu web, és un projecte interessant de conèixer! és aquest el nou model de centres d’empreses, vivers empresarials, …?

http://madrid.the-hub.net/public/index.html}

Etiquetes, , ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa