• Inici
  • Notícies
  • Una de cada tres empreses segueix sense estar present a Internet

Una de cada tres empreses segueix sense estar present a Internet

La web no deixa de ser la porta d’entrada per a molts clients. Si aquesta porta no la tens oberta, o senzillament no hi dediques el temps necessari ni els recursos per fer-la atractiva, actualitzada i dinàmica, els potencials clients passaran de llarg. Per això és clau estar presents a la xarxa», explica Jordi Roca, director del Cibernàrium de l’Ajuntament de Barcelona. Segons l’estudi, realitzat entre el 23 de febrer i el 25 de març d’aquest mateix any, el 75% de les empreses que encara no disposen de pàgina web ni es plantegen tenir-ne en el transcurs dels pròxims 12 mesos.

LES RAONS / Aquestes dades són encara més severes si s’analitzen les petites firmes. Segons un altre estudi de Google, només el 23% de les 3,3 milions d’empreses amb menys de 10 empleats d’Espanya estan a la xarxa. La principal raó per no tenir web és que consideren que no és necessària per comunicar els seus serveis, a més de per raons econòmiques.

Però els experts tenen clar que les webs «generen negoci». Segons l’estudi, les empreses amb activitat on line presenten un un radi d’actuació geogràfic més ampli. «Adoptar les noves tecnologies i abraçar internet per fer negoci és fonamental per incrementar la productivitat de les pimes», va assenyalar a aquest diari la setmana passada el director general de Google España i Portugal, Javier Rodríguez Zapatero.

Cliqueu aquí per veure tot l’article sencer.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa