Entrevista a Víctor Grau del D-Lab del MIT (EEUU)

Avui us fem una recomanació, el programa Singulars del passat dia 16 de maig. Sota el títol “petits grans invents” vam poder conèixer a Víctor Grau, un català instal·lat a Massachusetts que amb 32 anys codirigeix un dels programes estrella del MIT, el prestigiós Massachusetts Institute of Technology, el D-Lab.

Us adjuntem aquí l’enllaç directe al Singulars d’aquest dia on hi podreu veure l’entrevista completa: Singulars: Víctor Grau, petits grans invents

A més d’explicar en què consisteix el D-Lab, un projecte que combina el component acadèmic amb la recerca i l’aplicació sobre el terreny de tecnologies que aportin solucions concretes a les necessitats dels països en vies de desenvolupament, són molt interessants les seves reflexions sobre la cultura de l’emprenedoria, les diferències entre la nostra cultura empresarial i la dels Estats Units.} else {

A Manlleu
Fem Xarxa