• Inici
  • Notícies
  • Subvencions per a desenvolupar plans d’igualtat a les empreses.

Subvencions per a desenvolupar plans d’igualtat a les empreses.

Es convoquen els ajuts destinats a les petites i mitjanes empreses, i a entitats que tinguin entre 30 i 250 treballadors/es que realitzin i implantin  plans d’igualtat per al foment de la igualtat efectiva de dones i homes al món laboral.

El termini per a la presentació de la sol•licitud és el dia 20 de juny del 2011.

L’empresa manlleuenca lavola treballa en temes de responsabilitat social a les empreses: Plans d’acció, memòries de sostenibilitat, formació, plans d’igualtat…  Aprofitem el bloc femxarxa.cat per a fer difusió de la convocatòria de subvenció i dels serveis que lavola ofereix respecte aquest tema, que són des de serveis d’assessorament per a la sol·licitud de subvenció fins al disseny i implantació del pla.

Veure la convocatòria: BOE 129 de 31 de maig de 2011

 

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa