• Inici
  • Notícies
  • Gourmet Origins,portal especialitzat en productes selectes.

Gourmet Origins,portal especialitzat en productes selectes.

Miquel Ros i el seu soci Alex Wareing van idear Gourmet Origins a Londres el 2009, però es pot dir que la seva arrencada es va gestar a Atenes tot just aquest mes de març passat. Allà els dos emprenedors van guanyar un concurs internacional organitzat pel fons d’inversió grec Openfund, especialitzat a donar suport a projectes incipients, amb el qual van aconseguir una injecció de 40.000 euros per tirar endavant el seu negoci.

Aquell va ser el tret de sortida i des de fa poc més de tres setmanes el portal està operatiu amb unes 215 referències de productes selectes de productors i distribuïdors tant espanyols com anglesos i dirigits a un públic disposat a gastar-se algun euro de més per tastar exquisideses i rareses difícils de trobar a les botigues a peu de carrer.

En el seu catàleg es pot trobar des d’olis elaborats a partir d’oliveres mil·lenàries de l’àrea del Delta de l’Ebre fins a vinagres produïts a Anglaterra seguint les receptes de l’antiga Grècia, o cafès i tes exòtics per als més exigents amb el paladar. Hi ha de tot, des de productes més “de casa”, com ara olis i pernils, fins a salses i pastissos molt a gust del públic anglosaxó. Com explica Miquel Ros, es tracta de “triar aquells productes que no es troben al supermercat, que tenen alguna història curiosa al darrere o que són especials pel seu mètode d’elaboració”. En el fons, diu, “aquest tipus de menjar és una forma d’art”.

Font: L’econòmic

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa