Premis [email protected] del TecnoCampus Mataró-Maresme

Aquests guardons estan dirigits a aquelles persones que tenen una idea de negoci tecnològica i/o innovadora i a les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant el 2011. L’objectiu és promoure la iniciativa empresarial en aquest àmbit i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials. TCM ofereix l’assessorament de tècnics experts als interesats en participar.

El 17 de Novembre, en el marc de la Nit amb Visió, es donaran a conèixer els tres guanyadors dels Premis que consisteixen en:

1r.classificat
Dotat amb un premi en metàl·lic de set mil euros
50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell

2n.classificat
Dotat amb un premi en metàl·lic de mil cinc-cents euros
50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell

3r.classificat
Dotat amb un premi metàl·lic de mil euros
50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell

Els Premis estan organitzats per la Fundació TecnoCampusMataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró i compten amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Promoció Económica de Mataró, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, Acc1ó i Caixa Laietana.

Les bases completes dels premis es poden consultar a www.tecnocampus.cat

A Manlleu
Fem Xarxa