Social Media Week a Barcelona

Del 25 al 29 de setembre tindrà lloc a Barcelona la primera edició de la Social Media Week , un esdeveniment internacional que pretén explorar les repercussions socials, culturals i econòmiques de les xarxes socials.

Es faran 5 jornades per releflexionar i debatre sobre 5 temàtiques diferents: des dels emprenedors i la inversió, passant per les estratègies de Social Media Marketing, analitzant aspectes de la societat, la informació i les tendències, així com entrant en la indústria cultural i de l’entreteniment. També es tractarà el tema de la formació en aquest sector.

Si voleu consultar el programa, podeu fer-ho des d’aquest enllaç.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, la Fàbrica Moritz Barcelona i l’Hotel Pulitzer, tres edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.}

A Manlleu
Fem Xarxa