• Inici
  • Notícies
  • Austràlia precisa empreses espanyoles per ampliar el seu sistema d’infraestructures

Austràlia precisa empreses espanyoles per ampliar el seu sistema d’infraestructures

A la conferència sobre ‘Oportunitats de negoci a Austràlia’ que es va impartir al Col·legi Oficial de Geòlegs  i organitzada per la plataforma Geòlegs-i es va anunciar que Austràlia necessita empreses espanyoles per ampliar la seva xarxa d’infraestructures, transports i projectes energètics. En ser un dels països més urbanitzats del món està augmentat la seva xarxa de transports i infraestructures per abastir les ciutats.

Font i notícia completa: europapress.es

 

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa