• Inici
  • Notícies
  • Innovacat porta una de les empreses guanyadores a un congrés a Washington

Innovacat porta una de les empreses guanyadores a un congrés a Washington

La novetat de la convocatòria dels premis Innovacat 2012 era un viatge formatiu per a les dues empreses guayadores. Catuav, l’empresa de Moià que va guanyar en la categoría Empresa Jove, l’ha dut a terme durant el mes d’agost.

L’equip de Catuav ha viatjat als Estats Units per visitar el MIT de Boston, màxima referència mundial en innovació tecnològica, on Catuav hi ha fet promoció del nou CTC (Centre Tecnològic Catuav). També han visitat els museus de l’aire de la Smithsonian Foundation a Washington i Dulles, dos museus que tenen seccions dedicades a avions no tripulats de gran interès per l’equip tècnic de l’empresa.

Jordi Santacana, que és el director i fundador, ha explicat a Ràdio Manlleu que el viatge “ha estat molt profitós” i els ha permès “entrar en contacte amb les empreses que han desenvolupat la tecnologia de les aeronaus no tripulades en la seva màxima expressió “.

Noticia

www.elter.net

 document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

A Manlleu
Fem Xarxa