Distintiu "Igualtat a l’empresa"

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha obert el termini per sol·licitar el distintiu empresarial en matèria d’igualtat per a les empreses que destaquin per l’aplicació de polítiques d’igualtat entre dones i homes a les condicions de treball, als models d’organització i en altres àmbits, com els serveis, els productes i la publicitat de l’empresa.

Seran mereixedores del distintiu només aquelles empreses que destaquin de forma rellevant i especialment significativa en l’aplicació i implantació de plans i polítiques d’igualtat d’oportunitats de dones i homes.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 d’octubre.

Ordre ministerial (Butlletí Oficial de l’Estat)

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa