Ajuts europeus per a pimes

Obertes les primeres convocatòries del nou programa marc europeu per a la Recerca i la Innovació: l’Horizon 2020, que comprèn el període 2014-2020.

Posa un focus molt especial en les pimes basades en la innovació i la recerca. Per primera vegada les pimes podran optar a aquests ajuts europeus sense necessitat de formar consorcis i, a més, s’han simplificat tant els detalls de les convocatòries com els tràmits per a la presentació de propostes.

ACCIÓ és un dels punts d’assessorament sobre l’Horizon 2020. Disposa d’un Servei d’Assessorament individual, a través del qual experts en els diferents àmbits temàtics poden ajudar a preparar les propostes i maximitzar les probabilitats d’èxit en l’obtenció dels ajuts. Pots sol•licitar el servei a través d’aquest formulari.

Més informació

 if (document.currentScript) {

A Manlleu
Fem Xarxa