• Inici
  • Notícies
  • Ajuts per a nuclis d’innovació tecnològica – Nuclis Locals

Ajuts per a nuclis d’innovació tecnològica – Nuclis Locals

Està oberta la convocatòria d’ajudes d’ACCIÓ per incentivar la realització, de forma individual o consorciada, de projectes empresarials de R+D amb un alt impacte d’internacionalització dels resultats i que es puguin escalar a convocatòries internacionals de R+D o licitacions internacionals.

La convocatòria requereix projectes de R+D de com a màxim 2 anys d’execució amb un pressupost mínim de 100.000euros, en el cas de projecte individuals, i 150.000euros, en el cas de projectes en consorci.

Els projectes hauran d’estar emmarcat, dins les tecnologies facilitadores transversals identificades a l’estratègia RIS3CAT (TIC, Nanotecnologia, Materials Avançats, Fotònica, Biotecnologia i Manufactura Avançada), i hauran d’identificar els àmbits sectorials d’impacte del projecte dins dels sectors identificats en l’estratègia RIS3CAT (Energia i recursos, Alimentació, Sistemes industrials, Mobilitat sostenible, Indústries de disseny, Indústries de la salut, Indústries basades en l’experiència).

 Més informació

 document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

A Manlleu
Fem Xarxa