Projecte Millorem Col•laborant

L’OPE posa en marxa aquest nou projecte que té per objectiu posar en valor la col·laboració i el treball en xarxa com a una via vàlida per fer front amb èxit al repte de les empreses d’haver-se de desenvolupar en un entorn complexa i que canvia molt ràpidament.

Avui, més que mai, la capacitat d’aprendre i d’adaptar-se als canvis són claus per a la supervivència i el creixement, ja sigui compartint recursos, intercanviant coneixement o desenvolupant conjuntament noves capacitats.

El projecte està integrat per 4 sessions, durant les quals es presentaran casos d’èxit de col·laboració i es realitzaran activitats per tal que les empreses puguin interaccionar i trobar sinèrgies que les ajudin a tenir èxit en els seus mercats.

Dia i hora de la 1a sessió:            1 de juliol de 17 a 19 h.

Lloc:                                                Casa de Convalescència. Vic.

Inscripcions:                                empresa@manlleu.cat o al 93.851.50.22

logos pie 2013

 

A Manlleu
Fem Xarxa