• Inici
  • Notícies
  • L’empresa manlleuenca HAZISA (Hispano Alemana de Zincados) seleccionada pel programa “Accelera el creixement”

L’empresa manlleuenca HAZISA (Hispano Alemana de Zincados) seleccionada pel programa “Accelera el creixement”

50 pimes de la província de Barcelona, entre elles HAZISA (Hispano Alemana de Zincados), han estat escollides per participar a la 3a edició del programa “Accelera el creixement”, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona. Després de la primera fase del programa, que va finalitzar el passat mes de juliol, i en la qual més de 100 empreses van mostrar l’interès de participar-hi, s’han analitzat totes les candidatures i s’han escollit el mig centenar d’empreses participants.

Cal remarcar la bona valoració feta pels participants sobre el valuós esforç en el progAccelera el creixementrama per part dels Centres Locals de Servei a les Empreses (CLSE) que amb l’objectiu d’avançar en la recuperació econòmica han ajudat a aconseguir aquests satisfactoris resultats.

Les empreses seleccionades rebran assessorament personalitzat durant 8 mesos sobre  finançament, innovació, estratègia empresarial, internacionalització, estructura directiva,  comercialització i màrqueting.

La segona fase integra 21 hores de formació (amb sessions col·lectives, sessions individuals i la sessió de contrast amb el comitè d’experts) i finalitzarà amb un pla de creixement per a cada empresa. La tercera fase dedica 45 hores a suport a l’acció i 20h amb experts per execució de les accions identificades al pla de creixement.

En paraules del diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca, “entenem el creixement empresarial com a factor clau per a la competitivitat del país, i per això, treballen amb PIMEC perquè les empreses siguin més grans, amb major nombre de treballadors, amb major facturació, amb quotes més elevades d’internacionalització i amb equips directius enfortits”.

A Manlleu
Fem Xarxa