• Inici
  • Notícies
  • Subvencions per a la incorporació de socis en cooperatives i societats laborals

Subvencions per a la incorporació de socis en cooperatives i societats laborals

S’ha publicat al DOGC l’Ordre EMO/212/2015, de 8 de juliol,  reguladora de les bases i convocatòria de les subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en cooperatives i societats laborals per a l’any 2015 .

Dóna continuïtat a les subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/res en cooperatives i societats laborals, incorporant un increment de les quanties en general i de manera específica, per a les empreses de nova creació o en procés de constitució així com per socis majors de 45.

Poden accedir a aquesta subvenció les incorporacions de socis des de l’1.01.2014 i fins a la data de publicació de la present convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 31 de juliol de 2015.} else {

A Manlleu
Fem Xarxa