• Inici
  • Notícies
  • Ajuts a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental per part de pimes

Ajuts a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental per part de pimes

Els ajuts van destinats a incentivar els projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental per part de PIMES que incloguin l’explotació d’una patent o llicència de patent adquirida d’una font externa.

Els projectes hauran d’estar emmarcats dins els sectors i les tecnologies facilitadores transversals identificades en l’estratègia d’especialització RIS3CAT. http://catalunya2020.gencat.cat/ca/ris3cat/

Podran ser beneficiàries dels ajuts les petites i mitjanes empreses (PIME) amb establiment operatiu a Catalunya en alguna de les formes jurídiques següents: societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral i societat cooperativa.

Termini: 11 de desembre de 2015.

Consulteu les despeses subvencionables, requisits i intensitat a la normativa reguladora.

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa