• Inici
  • Manlleu a la xarxa
  • Les conclusions, les línies de treball i les propostes d’actuació recollides al FES Manlleu, publicades a l’informe de reton de les sessions

Les conclusions, les línies de treball i les propostes d’actuació recollides al FES Manlleu, publicades a l’informe de reton de les sessions

El document de retorn del FES Manlleu ha estat publicat i és accessible a través del portal de transparència de la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu www.manlleu.cat. El document, que prèviament ha estat enviat mitjançant correu electrònic als participants de les diferents taules, és ara i des de fa uns dies consultable per a totes aquelles persones interessades.

Aquest document recull les aportacions apuntades a les taules de treball, les conclusions consensuades entre els participants i, alhora, els conseqüents compromisos de l’Ajuntament de Manlleu respecte al tema, així com també informació rellevant relacionada amb l’estat d’algunes actuacions ja iniciades.

Tant l’informe de retorn com els espais de treball i seguiment resultants han de ser útils per seguir construint de manera participativa i col·laborativa les polítiques públiques de desenvolupament local al municipi.

A Manlleu
Fem Xarxa