• Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Manlleu ha posat novament en marxa el Programa Fem Ocupació per a Joves

L’Ajuntament de Manlleu ha posat novament en marxa el Programa Fem Ocupació per a Joves

Aquest programa permet a les empreses contractar una persona jove, formar-la segons les necessitats del lloc de treball i rebre una subvenció durant 6 mesos.

Els joves fan la formació abans d’incorporar-se o mentre ja treballen. D’aquesta manera, l’empresa, a part de l’incentiu econòmic, pot comptar amb una persona formada a mida. Per als joves suposa un accés al mercat de treball amb un contracte de qualitat. La formació pot anar a càrrec de la mateixa empresa o bé es pot gestionar des de l’OPE.

Hi poden participar les persones joves que tinguin entre 18 i 29 anys, que no treballin ni estudiïn en el moment d’iniciar el contracte, i que tinguin com a mínim ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà.

Les persones joves o les empreses interessades poden contactar amb l’OPE per participar en el programa.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, i la Resolució TSF/1910/2016, de 29 de juliol.} else {

A Manlleu
Fem Xarxa