Nous cursos per a empreses i treballadors

Durant el 2017 aquelles persones que vulguin reciclar-se i formar-se tindran l’opció de fer-ho amb algun dels cursos que s’organitzaran des de l’OPE.

La proposta formativa inclourà diversos cursos. Donat l’èxit que va tenir l’anterior edició, es tornarà a oferir el curs de gestió empresarial per a treballadors autònoms, també hi haurà un curs en habilitats comunicatives per a treballadors que ocupen llocs de treball de cara al públic i, com a novetat d’enguany, el curs d’introducció al posicionament web, indispensable actualment per a qualsevol empresa. S’oferirà també formació en idiomes, concretament en anglès nivell B1. Finalment, per a treballadors les tasques dels quals ho reclamin, s’ofereix un curs per renovar el carnet de carretoner de 6 h de durada.

Aquelles empreses que vulguin potenciar la formació dels seus treballadors o les persones que a títol individual vulguin millorar les seves competències es poden inscriure des del web manlleu.cat, a la pestanya “OPE”, secció “Persona emprenedora” on en breu es publicaran les dates i més informació de cadascuna de les formacions.

L’oferta no té cap cost per a l’alumnat, ja que és una formació subvencionada dirigida prioritàriament per a persones treballadores, però amb places reservades també per a persones en situació d’atur.

 document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

A Manlleu
Fem Xarxa