• Inici
  • Notícies
  • ACABA LA 6A EDICIÓ DELS PREMIS INNOVACAT AMB UNA XERRADA TALLER ESPECIALMENT PREPARADA PER A LES EMPRESES PARTICIPANTS

ACABA LA 6A EDICIÓ DELS PREMIS INNOVACAT AMB UNA XERRADA TALLER ESPECIALMENT PREPARADA PER A LES EMPRESES PARTICIPANTS

El passat 30 de novembre va tenir lloc al Cau Faluga la sessió de tancament de la 6a edició dels Premis Innovacat. Enguany, vam decidir posar el focus en la persona. I, vam proposar fer un treball amb una eina utilitzada en l’àmbit dels recursos humans que permet identificar quin és l’estil de comportament i comunicació de cadascú.

El matí va començar amb la intervenció d’Enric Bastardas, provocador, il·lusionador i Màster en PNL, que va parlar de la importància de l’actitud i l’energia que posem en les coses que fem per aconseguir una vida més feliç. També, va exposar maneres limitadores de parlar davant del canvi i possibles solucions.

Després, es va entrar en l’eina DISC. Un treball ajuda a les empreses a saber-se comunicar més bé amb el seu entorn, a crear millors sinèrgies entre els equips, i, en definitiva, a identificar millor el talent personal. Prèviament a la sessió, cada participant havia contestat un test en línia, en base al qual es van desenvolupar els informes individuals que van ser treballats durant la 2a part de la sessió. A la xerrada hi van assistir 22 persones i tots van poder conèixer el seu estil de comportament professional de la mà de Maria Jesús Cordero, tècnica d’Ocupació de l’OPE. La sessió va ser ben valorada per la seva aplicació immediata en el dia a dia de les empreses i de les persones.

Innovacat acaba amb aquest acte els diferents moments de formació que es van treballar amb les empreses participants, que van començar amb una sessió sobre com redactar el projecte, i, que va seguir amb una altra sobre com presentar el projecte en públic.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa