• Inici
  • Notícies
  • Manlleu lidera la nova convocatòria de programes que bonifiquen la contractació

Manlleu lidera la nova convocatòria de programes que bonifiquen la contractació

El Servei d’Ocupació de l’OPE de Manlleu lidera i participa en tres programes per incentivar la contractació de més de 60 persones. Aquests programes permeten a les empreses bonificar part del cost de contractació i formar el seu personal en funció de les seves necessitats. L’objectiu és enllaçar empreses amb persones que busquen feina. Trobareu més informació dels diferents programes al següent enllaç – Ajuntament de Manlleu


Fem ocupació per a joves 

Dirigit a joves de 18 a 29 anys amb estudis d’ESO, Batxillerat o CFGM. Ofereix a les empreses sis mesos de bonificació del sou mínim interprofessional i 100 hores de formació a mida.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, i la Resolució TSF/1910/2016, de 29 de juliol.

 


30 plus

Dirigit a majors de 30 anys amb perfil de formació bàsica, persones en situació d’atur de llarga durada o universitaris/àries sense experiència professional. Ofereix a les empreses sis mesos de bonificació del sou mínim interprofessional i formació a mida de 60-150 hores.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per Ordre TSF/284/2016, de 24 d’octubre

Indústria local

Dirigit a persones en situació d’atur que puguin encaixar en el sector industrial. Ofereix a empreses industrials una bonificació de sis mesos de sou mínim interprofessional per un contracte de nou mesos.

Aquests programes es gestionen des del Servei d’Ocupació de l’OPE, des d’on s’informa i s’assessora empreses i ciutadans de com accedir-hi i beneficiar-se’n.
  

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa