Premis d’Excel·lència Energètica

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha convocat l’edició dels Premis d’Excel·lència Energètica de l’any 2017. Aquests guardons reconeixen les empreses i institucions que hagin dut a terme actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica i el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

Enguany, la convocatòria dels Premis s’emmarca en la voluntat de la Generalitat de Catalunya d’avançar en la transició energètica i impulsar un nou model d’energia neta, basat en l’eficiència energètica, les energies renovables i la generació distribuïda. Es pretén fomentar l’apoderament del ciutadà, que li ha de permetre jugar un paper central, tot passant d’ésser únicament consumidor a ser també generador i gestor de l’energia.

Hi ha diferents modalitats de premis i les empreses poden presentar-se a les següents categories en funció de les actuacions realitzades. El període per a la presentació de candidatures és obert i finalitzarà el proper 3 de febrer. Poden aspirar als premis totes aquelles empreses i entitats que hagin treballat en les modalitats previstes sempre que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi o s’apliqui a Catalunya, i que hagin desenvolupat o dut a terme els projectes durant l’any 2016 (amb l’excepció del premi a la Trajectòria).

Trobareu més informació sobre les bases dels premis al web de l’Institut Català d’Energia (ICAEN): www.icaen.gencat.cat Des de l’OPE us oferim assessorament i suport per presentar la vostra candidatura.

 } else {

A Manlleu
Fem Xarxa