• Inici
  • Notícies
  • Establert el calendari 2017 de la recollida mòbil de residus especial per empreses

Establert el calendari 2017 de la recollida mòbil de residus especial per empreses

Des de ja fa anys s’organitza una recollida de residus especials (tòxics i perillosos) adreçada a tallers i petites empreses que es fa 3 cops l’any.

La primera recollida es farà el dimarts 21 de març coincidint amb la Setmana Ambiental.

Aquest servei és prestat per l’empresa gestora Bidones JP Garcia, SL (codi de gestor E-945.06), adjudicatària del procés de contractació fet per l’Ajuntament.

Com ja és habitual les recollides es faran a la deixalleria municipal (C/Eduard Rifà, 74-76) de 9 a 13h i cal enviar el formulari de participació prèviament a l’empresa gestora (vegeu apartat de documentació adjunta).

Dates de recollida any 2017

21 de març

25 de juliol

21 de novembre

La majoria d’empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos. Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant. La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament.

Per a més informació sobre la recollida, podeu adreçar-vos al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament (93 850 66 66, ext. 20120 [email protected]).

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa