• Inici
  • Notícies
  • El futur LAB Espai de Coworking Manlleu participa en la trobada territorial Catlabs de la Catalunya Central

El futur LAB Espai de Coworking Manlleu participa en la trobada territorial Catlabs de la Catalunya Central

El programa Catlabs de la Generalitat pretén reforçar el potencial al territori en matèria d’innovació social, digital i col·laborativa.

El Govern de la Generalitat va aprovar el passat 8 de novembre el Programa Catlabs, que pretén organitzar l’ecosistema existent i el futur dels actors que faciliten la innovació social digital a Catalunya. Aquests actors provenen de diversos àmbits: des de la Xarxa Punt TIC, fins a fablabs, ateneus, espais de coworking, instituts i tot de diverses administracions, empreses, i entitats públiques i privades.

Manlleu va participar a la trobada a Catalunya Central que es va celebrar a la Delegació del Govern a Manresa en el marc de les trobades que s’estan portant a terme arreu del territori per escoltar les propostes i necessitats de cada un dels espais. La trobada va servir per conèixer la resta d’actors propers i veure quines són les accions que estan fent, i en les quals els Espais poden col·laborar. Hi van participar, d’una banda, centres de referència amb una llarga trajectòria en matèria d’innovació que han d’aportar la seva expertesa al projecte i, per altra, alguns projectes que estan interessats a formar part del mapa de la innovació a Catalunya.

Després d’aquesta ronda de trobades territorials, es desenvoluparà un mapatge de totes les propostes innovadores per, a continuació, començar a crear estratègies de sinergia i diàleg que potenciïn les col·laboracions entre els diferents actors.  En les properes setmanes el LAB Espai de Coworking Manlleu serà una realitat i servirà de referent i element catalitzador de la innovació a la comarca d’Osona.

 

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa