• Inici
  • Notícies
  • Manlleu organitza una jornada sobre clàusules socials en la contractació pública

Manlleu organitza una jornada sobre clàusules socials en la contractació pública

La sala de plens de l’Ajuntament acollirà aquest dijous, 9 de març, a les 12 h, una jornada sobre clàusules socials. La finalitat d’aquesta jornada és exposar i posar en comú les possibilitats que ofereix l’ordenament jurídic per implementar clàusules socials en la contractació administrativa i perquè els ajuntaments i ens supramunicipals puguin introduir objectius de justícia social i laboral, sostenibilitat ambiental i comportament ètic. La jornada servirà per presentar la Guia pràctica d’implantació de clàusules socials que el Col·lectiu Ronda ha elaborat per a l’Ajuntament de Manlleu, i que servirà de base de la sessió.

La jornada vol ser un punt de trobada entre experts jurídics i tècnics de diferents serveis de l’administració local i empreses interessades, per reflexionar sobre les experiències que fins ara hi ha hagut en aquest àmbit i plantejar novetats que des d’una visió pràctica ofereix el marc normatiu més recent, amb l’ànim d’explorar un horitzó legislatiu i social que té l’administració local

Manlleu aposta des de fa temps per promoure pràctiques i iniciatives que aprofundeixen en models d’economies que posen les persones en el centre. Un model que integra l’excel·lència empresarial amb la responsabilitat social envers les persones i el medi ambient.

Dijous 9 de març 2017 a les 12 h.
Sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu.
A càrrec de Col·lectiu Ronda.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa