Noves línies ICO de finançament per a les empreses

Les empreses i autònoms poden accedir a finançament per als seus negocis per cobrir qualsevol necessitat d’inversió productiva i/o necessitats de liquiditat. L’Instituto de Crédito Oficial (ICO) és una entitat de crèdit estatal amb categoria d’agència financera que té com a missió ajudar al creixement empresarial i que actua com a banc públic.

Per al 2017 han aparegut 3 línies generals:  empreses i emprenedors, garantia SGR i crèdit comercial, i altres 2 línies orientades a la internacionalització: internacional 2017 i exportadors 2017.

L’ICO concedeix els fons a una entitat bancària que és qui s’encarrega de l’anàlisi de les operacions, determina les garanties a aportar, decideix la concessió del crèdit i n’assumeix el risc. Poden accedir a aquestes línies de finançament qualsevol empresa o autònom que tingui necessitats de recursos financers, siguin per inversions productives o necessitat de liquiditat. Particulars i comunitats de propietaris poden accedir-hi per a la rehabilitació d’habitatges.

Més informació: https://www.ico.es/ca/web/ico/empresas-y-emprendedores

 

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa