• Inici
  • Butlletí
  • Consolida’t: programa formatiu de suport al treball autònom

Consolida’t: programa formatiu de suport al treball autònom

L’Ajuntament de Manlleu posa en marxa el programa formatiu Consolida’t, que pretén afavorir la consolidació de l’activitat dels treballadors i treballadores autònoms. Es tracta d’una sèrie de cursos i píndoles formatives (algunes de les quals seran en línia) sobre gestió empresarial, anàlisi del compte de resultats i gestió de tresoreria. Part de la formació del Consolida’t seran píndoles de curta durada adaptades a les seves necessitats i els/les participants rebran també un assessorament personalitzat en matèria de màrqueting i de gestió econòmica i financera.

Poden optar a participar-hi totes les persones treballadores autònomes, sense cap limitació respecte de l’antiguitat en el negoci. També hi podran participar els autònoms que han fet fallida en els seus negocis i que volen mantenir-se en el mateix règim iniciant una nova activitat laboral, així com persones autònomes de societats civils privades, comunitats de béns o societats limitades de reduïda dimensió.

El programa, el duran a terme entitats col·laboradores que rebran una subvenció per executar  les accions formatives previstes en el programa. Aquestes entitats poden ser escoles de negoci, universitats i escoles universitàries o entitats dependents o que hi estan vinculades  i col·legis professionals, entre d’altres.

Les persones i entitats interessades poden posar-se en contacte amb el Servei d’Empresa de l’OPE Manlleu.
[email protected] | 93 851 11 73

 

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa