• Inici
  • Notícies
  • Subvencions del CCAM per a empreses del comerç, serveis, artesania i moda

Subvencions del CCAM per a empreses del comerç, serveis, artesania i moda

El CCAM presenta nova convocatòria de subvencions amb la finalitat de promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana. Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts empreses i entitats sense ànim de lucre del sector comercial. Les línies de subvenció són:

1. Foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats. La quantia de la subvenció és de fins al 50% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 23.000€, més el 15% de despeses de gestió i estructura amb un màxim de 3.000€. Inversió mínima subvencionable de 3.000€

2. Ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional. La quantia de la subvenció és de fins al 50% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 2.500€, en fires nacionals i estatals i de 5.000€ en fires internacionals. Inversió mínima subvencionable de 1.000€ i màxima de 5.000€.

3. Internacionalització del sector de la moda. La quantia de la subvenció és de fins al 20% de les despeses subvencionables, per a fires, showrooms comercials i altres similars a la Unió Europea i el 50% fora de la Unió Europea. Inversió mínima subvencionable de 1.000€ i màxima de 6.000€.

Es poden presentar les sol·licituds fins al 8 de maig accedint al web corporatiu de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement. Es preveu que puguin sorgir nous programes durant la resta de l’any.

Més informació i assessorament a l’Oficina de Promoció Econòmica: 93 851 50 22 | [email protected]

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa