Gastronomia musical. La Primavera (en)cantada

Manlleu també va exposar el seu potencial gastronòmic en el marc de la Primavera (en)cantada, el dia 5 de maig. La bona música es va barrejar al llarg d’aquest dia amb la possibilitat de tastar tapes i plats per a tots els gustos. Cinc restaurants del municipi es van sumar al programa del  Manlleu porta cua i van oferir als seus clients menús de temàtica musical i concerts a càrrec dels alumnes i professors de l’Escola de Música de Manlleu i altres persones aficionades. Els restaurants que van participar en la proposta van ser Sambucus, L’Origen, Il Piccolo Biondo, Torres Petit  i Cal Batlle.

Amb aquesta activitat es va poder fusionar la gastronomia amb la cultura, ja que l’oïda, conjuntament amb el gust, l’olfacte i la vista és un dels elements complementaris del “gust gastronòmic i musical”.

Es tractava de la primera edició d’aquesta proposta gastronòmica musical. Tant els restauradors com els alumnes de l’Escola de Música i els clients que hi van participar van valorar molt positivament la proposta d’aquesta fusió. Esperem que en futures edicions de la Primavera (en)cantada es pugui seguir mantenint aquesta activitat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa