Jornada de networking Energia i Empresa

El proper 17 de maig tindrà lloc a Manlleu la jornada de networking Energia i Empresa – Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica. Aquesta jornada té com a objectiu donar a conèixer experiències d’èxit i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora energètica de les empreses.

La jornada tindrà lloc al nou Lab. Espai de Coworking de Manlleu, a l’antiga biblioteca de Gràcia. Començarà a les 9.30 i en una primera part es presentaran breument els casos d’èxit amb les empreses Lavola, 9Hàbitat, Quèlvia, Sud Renovables, Visió Solar, Engiaux, Tondo Energia, Colomer Rifà, Novatilu, Saltoki, Gedpro SL i UNICO grup cooperatiu.

A continuació tindran lloc les entrevistes programades prèviament entre els assistents. A més, s’inclourà un espai de networking informal per connectar amb possibles col·laboradors i per promocionar nous projectes en l’àmbit energètic i la sostenibilitat.

Per tal de participar en aquesta jornada, cal inscriure’s al web Manlleu.cat, on podreu consultar el programa de la jornada.

Aquesta activitat està organitzada per l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, conjuntament amb CREACCIÓ i l’Agència de l’Energia d’Osona del Consell Comarcal d’Osona.

  • Jornada Energia i Empresa. Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica
  • 17 de maig a les 9:30
  • Lab. Espai de Coworking
    Prior Tarafa, 11

Per a més informació contacteu amb l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu: [email protected], o bé al telèfon 938515022.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa