• Inici
  • Notícies
  • Memòria i resultats 2016 de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu: La biblioteca

Memòria i resultats 2016 de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu: La biblioteca

La Biblioteca Municipal de Manlleu va portar a terme el 2016 un dels seus projectes més importants com és el trasllat al nou equipament, al carrer del Pont, que aglutina les dues biblioteques que Manlleu tenia fins  aquell moment. La biblioteca va preparar i reorganitzar la col·lecció del nou espai fusionant el fons dels dos antics edificis i va crear una nova imatge corporativa.

Durant el 2016 la Biblioteca de Manlleu va atendre 39.530 usuaris, es van prestar 23.798 documents i va inscriure 7.396 nous usuaris. Es van fer més de 8.000 connexions a Internet i es van desenvolupar 150 activitats de dinamització cultural i visites escolars.

A Manlleu la Biblioteca porta a terme diverses activitats com el Club de Lectura de Narrativa, l’hora del conte, exposicions, visites escolars, conferències i presentacions de llibres, suport a l’aula i foment del fons local. D’altra banda, Manlleu porta a terme projectes singulars com el Serpent de Llibres, bosses de contes per treballar la igualtat de gènere a les escoles, voluntariat de lectura, club de lectura fàcil, gestió del Fons fotogràfic Carles Molist i el projecte Lecxit de lectura per a l’èxit educatiu.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa