• Inici
  • Butlletí
  • L’empresa manlleuenca The Dida ha trobat relleu a través del programa Reempresa

L’empresa manlleuenca The Dida ha trobat relleu a través del programa Reempresa

Després de 3 anys de funcionament i per motius personals, les promotores de The Dida, una empresa dedicada a la comercialització amb marca pròpia de producte naturals, orgànics i biodegradables per a nadons, van decidir no continuar al capdavant de l’empresa.

En lloc de tancar el negoci, van entrar en el programa Reempresa per tal de posar l’empresa a la venda i, per tant, trobar una persona o empresa que volgués donar continuïtat a tota la feina feta. Finalment ha estat així, i un empresari ha adquirit The Dida per donar-hi continuïtat.

A través de l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu, com a punt d’atenció Reempresa, es va portar tot el procés de conèixer els interessats, fer les reunions entre les parts i el suport en cadascuna de les fases de la venda fins a la compravenda final.

El programa Reempresa és un instrument molt vàlid per evitar la pèrdua de petits negocis i alhora ajudar l’autoocupació. Proporciona formalitat i ofereix metodologia per tal que cedent i emprenedor puguin arribar a un acord de cessió que sigui beneficiós per a les dues parts.

L’Ajuntament de Manlleu és el punt d’atenció Reempresa per a Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, La Vall del Ges, Orís i Bisaura i els municipis de Roda de Ter i Les Masies de Voltregà. Totes aquelles persones interessades en el programa, poden posar-se en contacte amb el Servei d’Empresa de Manlleu a través d’[email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa