• Inici
  • Butlletí
  • Presentació d’una nova eina mòbil per trobar espais industrials disponibles a Manlleu

Presentació d’una nova eina mòbil per trobar espais industrials disponibles a Manlleu

L’OPE ha posat a disposició del món empresarial una nova eina que els permetrà trobar amb més facilitat els espais industrials disponibles a Manlleu, principalment naus i parcel·les a les zones industrials de la ciutat.

Proporciona una base de dades d’espais de compra i lloguer i aprofita la funció de geoposicionament dels dispositius dels/les usuaris/àries per ajudar-los a situar-se davant de la nau o parcel·la seleccionada, i marca el camí a peu o en cotxe per arribar-hi.

L’aplicació esta dissenyada per visualitzar la informació en dos modes diferents: MAPA, on apareix el plànol amb els punters on podem trobar una nau o parcel·la; o LLISTA, on apareix la llista completa d’espais disponibles, amb diverses dades d’interès: metres quadrats, informació de contacte, telèfon, foto de la façana…

Aquesta eina no és una aplicació mòbil – no cal descarregar-la ni instal·lar-la–  sinó que és una webapp, que funciona amb el mateix navegador del mòbil. El seu accés està integrat a l’aplicació Manlleu Mòbil, que podeu descarregar des de la Play Store per Android. Des d’allà, desplegant el menú de la dreta, hi trobareu l’accés directe a Manlleu Espais Industrials.

Si no teniu l’aplicació Manlleu Mòbil, també hi podeu accedir a través del navegador web a la següent adreça: www.manlleu.cat/espais-industrials

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa