• Inici
  • Notícies
  • Publicades les bases de licitació per l’arrendament del bar de l’estació de tren

Publicades les bases de licitació per l’arrendament del bar de l’estació de tren

S’han publicat les bases de licitació per l’arrendament de la cafeteria de l’estació de tren de Manlleu. El termini de presentació acaba el dia 16 de juny a les 12.00 hores i s’ha de lliurar la documentació en mà a les oficines de ADIF a l’Estació de Sants a Barcelona.

Per tal de facilitar l’accés de les persones a aquest tràmit, l’equip d’empresa de l’OPE es posa a disposició de les persones interessades que vulguin participar en aquesta licitació per informar i donar suport per la comprensió dels aspectes formals que cal per presentar la proposta.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’OPE a l’Edifici Can Puget, al telèfon 93 851 50 22 o a través de correu electrònic  a [email protected] Per tal d’agilitzar la tasca de sol·licitud i presentació del projecte, podeu adreçar-vos al LAB. Espai de Coworking, situat a prop de l’estació de trens (carrer Prior Tarafa 11).

Trobareu més informació sobre el procés al web d’ADIF:
CONCURSOS PÚBLICOS

 

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa