• Inici
  • Butlletí
  • Programa Comerç 21, una oportunitat de millora i creixement per als comerços de Manlleu

Programa Comerç 21, una oportunitat de millora i creixement per als comerços de Manlleu

El Programa Comerç 21 pretén millorar l’oferta comercial dels municipis a través del suport i impuls a 50 micropimes comercials o de serveis que tinguin “capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci”. Aquest treball es farà en municipis de la demarcació de Barcelona.

El termini per presentar les candidatures finalitza el proper dia 21 de juliol de 2017. Les empreses interessades hauran d’omplir un formulari d’inscripció que servirà per seleccionar els participants a partir de l’anàlisi de diverses qüestions com, per exemple, l’estratègia de l’empresa, el sector d’activitat, l’evolució de la facturació, la contractació de personal i el nivell de solvència econòmica del negoci, entre d’altres.

Aquells comerços que vulguin participar-hi poden demanar més informació a l’Oficina de Promoció Econòmica (plaça de Dalt Vila, 1 – Tel. 93 851 50 22) o al web www.comerc21.cat.

El Programa Comerç 21 definirà i posarà en marxa les estratègies que puguin impulsar els negocis participants, fent una diagnosi, un pla de millora individualitzat (en funció de les necessitats detectades) i donant suport a la implementació de les mesures concretes. Durant les diferents fases del programa, hi haurà sessions de networking i col·lectives, així com assessorament i acompanyament individualitzat per part d’experts en les matèries que s’hagin de reforçar en cada cas (economicofinancera; redefinició del model de negoci; visual merchandising; comunicació i màrqueting; aparadorisme; gestió d’estocs, etc.).

A partir d’ara, començarà el procés de selecció de les empreses de comerç o serveis que es beneficiaran del pla. Aquest programa està promogut per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i PIMEComerç.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa