• Inici
  • Butlletí
  • Dues empreses de Manlleu han estat seleccionades pel programa ‘Accelera el Creixement 2017’

Dues empreses de Manlleu han estat seleccionades pel programa ‘Accelera el Creixement 2017’

Les empreses de Manlleu Mecànica Anglada i Javajan han estat seleccionades per formar part del grup de 50 empreses de la província de Barcelona escollides pel programa Accelera el Creixement.

Aquesta oportunitat els permetrà rebre un important ajut en assessorament al llarg de més de nou mesos en el marc de la 6ª edició d’aquest programa.

Accelera el Creixement és un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut entre la Diputació de Barcelona i les PIMEC. Consisteix en més de setanta hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació i internacionalització, entre altres. L’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) participa com a agent referent del teixit empresarial i dona suport a les empreses del seu entorn.

Les 230 empreses que han participat en edicions anteriors, han mostrat la seva satisfacció per ser dins el programa i el creixement que els ha aportat.

Per conèixer més detalls d’Accelera el Creixement, us recomanem els vídeos testimonials de guanyadors d’anteriors edicions al seu web: www.acceleraelcreixement.com

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa