Guanya temps amb el Centre de Recursos

L’objectiu del projecte Centre de recursos és prestar un servei a mida per part d’un professional qualificat, per tal que se li deleguin aquelles tasques que prenen temps. D’aquesta manera, l’emprenedor/empresari pot dedicar-se a allò que realment aporta valor al projecte professional.

Aquest projecte comarcal està destinat a emprenedors o emprenedores i empreses amb una dimensió petita que sovint han de dedicar temps a tasques que aporten poc valor a l’empresa.

Sota el lema dedica el temps a allò que et fa productiu, el Centre de recursos ajuda a reduir les tasques administratives bàsiques mitjançant serveis administratius auxiliars, de forma puntual o recurrent, amb un suport que encaixi amb les necessitats de cada emprenedor o empresa.

El projecte ofereix un servei subvencionat que es reflecteix en el pagament del 50% del preu. Les places d’aquest projecte són limitades. Si esteu interessats/des en rebre més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Empresa de l’OPE a través del correu [email protected].

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa