SUBVENCIONS

Oferim un monogràfic sobre diverses subvencions a les quals les empreses de Manlleu es poden acollir. Podeu consultar la llista de convocatòries obertes a l’apartat de subvencions per a empreses
Si necessiteu ajuda, des del Servei d’Empresa de l’OPE us donarem suport. Poseu-vos en contacte amb nosaltres:
Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila, 1. Manlleu | 93 851 50 22 | [email protected]

Programa TICCámaras per augmentar la competitivitat dels negocis a través de les noves tecnologies

Necessites crear un web, una botiga en línia o donar a conèixer el teu negoci a través del màrqueting digital? Vols fer més competitiu el teu negoci a través de les noves tecnologies?

S’ha convocat la subvenció del programa TICCámaras, que es materialitza a través de les següents accions:

Primera fase de Diagnòstics TIC sense cost. Els assessors tecnològics de Cambra de Comerç analitzen el nivell d’aprofitament de les tecnologies en el negoci i recomanen opcions de millora relacionades amb la productivitat, el comerç electrònic i el màrqueting digital.

Segona fase, d’implantació de solucions. L’empresa tria quin proveïdor s’encarregarà del pla personalitzat d’implantació sorgit de l’informe de recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 50% per FEDER i un 50% per l’empresa beneficiària, i l’ajuda màxima que es pot obtenir és de 3.500€.

Termini: 29 de setembre
Presentació de sol·licituds: a través de la seu electrònica de la Cambra de Comerç o presencialment: Av. Diagonal, 452. Barcelona

Incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals

Per tal d’accedir a aquestes subvencions, la incorporació ha de suposar el manteniment o un increment d’ocupació respecte de la mitjana dels 12 mesos.

Les persones que s’hagin d’incorporar com a sòcies han d’estar inscrites a l’Oficina d’Ocupació com a demandants d’ocupació en cas de les persones desocupades. Les persones treballadores de l’empresa han d’estar donades d’alta al règim general de la Seguretat Social prèviament.

Les subvencions suposen diversos imports: un màxim de 7.000 euros per la incorporació de persones discapacitades. Un màxim de 5.500 euros per la incorporació de dones. Un màxim de 4.000 euros per la incorporació de persones menors de 30 anys o amb 45 anys o més. Un màxim de 2.000 euros per les persones no incloses en els col·lectius anteriors quan s’incorporin com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.

En tots els casos, les subvencions també es poden concedir quan la jornada de treball sigui a temps parcial, si bé la quantia de la subvenció és proporcional al temps efectiu de la jornada de treball.

Àmbit temporal de les actuacions que poden accedir a aquesta subvenció: del 17 de juliol de 2016 al 30 de juny de 2017
Tramitació: http://canalempresa.gencat.cat
Bases reguladores: http://portaldogc.gencat.cat

Pla MOVEA per a l’adquisició de vehicles elèctrics

L’IDAE (Instituto para la Diversificación de la Energía) ha obert el Pla MOVEA, del qual poden ser beneficiàries les empreses. Aquest pla fomenta l’adquisició de vehicles amb energies alternatives, i n’exclou els vehicles de combustibles tradicionals propulsats per benzina i gasoli. També fomenta la implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en zones d’accés públic.

El ajuts es concedeixen per la compra d’un vehicle nou, mitjançant adquisició directa o mitjançant operacions de finançament tipus Leasing o rentin; per la compra d’un vehicle usat de fins a 9 mesos d’antiguitat, sempre que sigui un vehicle elèctric (excepte motos) o de pila de combustible; per la implantació de punts de recarrega per a vehicles elèctrics en zones d’accés públic.

Cada beneficiari o beneficiària pot demanar ajut per a un límit màxim de 50 motos elèctriques i 35 vehicles. Per als professionals autònoms el límit és d’un vehicle per beneficiari.

Termini: 15 d’octubre del 2017 o fins a esgotament dels fons.
Les sol·licituds d’ajuda es canalitzaran necessàriament a través dels punts de venda de vehicles prèviament adherits al Pla MOVEA
Més informació. http://www.minetad.gob.es/industria/es-ES/Servicios/plan-movea/Paginas/ayudas-movea.aspx

Programa de cupons a la innovació

El programa de cupons a la innovació va dirigit a empreses establertes a Catalunya amb una plantilla d’entre 5 i 100 treballadors. Els cupons ajuden a innovar en els productes i/o processos i alhora estableixen col·laboracions estratègiques. Representen un descompte econòmic directe per bescanviar per serveis d’innovació amb un proveïdor acreditat per ACCIÓ.

Hi ha diversos tipus de cupons: d’innovació, per dissenyar nous productes o millorar la gestió de la innovació; de Tecnologia, per contractar serveis tecnològics, i d’Ecoinnovació, per contractar desenvolupaments d’ecoinnovació.

Termini: 16 de novembre del 2017
Més informació: accio.gencat
Bases reguladores: doc.gencat.cat

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa