• Inici
  • Notícies
  • El Lab Manlleu presenta la programació de setembre a desembre amb un acte d’estiu

El Lab Manlleu presenta la programació de setembre a desembre amb un acte d’estiu

El passat 27 de juliol, el Lab. Espai Coworking de Manlleu va acollir una activitat que va servir com a trobada informal abans de les vacances i també com a acte de presentació de les activitats de l’espai pels mesos de setembre a desembre.

A l’acte, la companyia de cerveses de Manlleu Pilster va fer una presentació del seu projecte i va oferir un tast dels seus nous productes. Això va servir com a inici d’un debat al voltant de diversos temes d’interès empresarial en un ambient lúdic i distès.

Aquest format es repetirà en un dels blocs temàtics de les activitats de setembre, la #Comunitat Lab: trobades entre empreses, professionals i ciutadania amb l’objectiu de compartir realitats, reptes i oportunitats. Cada una de les cites comptarà amb la presència d’un professional que conduirà el debat i amb un tast de productes locals. El segon eix d’aquesta nova programació són els #Diàlegs Lab, on es reunirà professionals de diversos col·lectius per afavorir relacions i establir punts de diàleg i col·laboració.

El Lab. Manlleu ofereix places de treball a empreses i emprenedors i vol ser també un centre que afavoreixi trobades, amb un format diferent, apostant per l’experimentació i que acabin convertint l’espai en un punt de referència per la comunitat empresarial del municipi. Acull formacions i jornades de diferents format, a més de ser un punt d’atenció dels serveis d’Empresa i Emprenedoria de l’OPE.

Trobareu tota la informació d’aquestes activitats, del Lab Manlleu i més imatges de la jornada de dijous al blog www.labmanlleu.wordpress.com.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa