• Inici
  • Notícies
  • L’alTERna’t visbilitzarà l’Economia Social i Solidària (ESS) a Manlleu

L’alTERna’t visbilitzarà l’Economia Social i Solidària (ESS) a Manlleu

A Manlleu, sota el paraigües de la Xarxa d’Iniciatives d’ESS, s’agrupen empreses, entitats i altres iniciatives que actuen des del compromís social per resoldre necessitats a través de l’activitat econòmica.

I amb el nom d’alTERna’t, el proper divendres 1 de setembre, a partir de les 6 de la tarda i a l’Embarcador del Ter, tindrà lloc una jornada lúdica i didàctica entorn l’ESS, aquella economia que situa la persona i la comunitat al centre de la seva activitat, i prioritza el benestar col·lectiu per davant del benefici econòmic. L’orienten principis com la transparència, la participació, la sostenibilitat, l’equitat, la inclusió, la solidaritat, la col·laboració i compromís amb la comunitat, amb una clara voluntat transformadora davant l’actual context de desequilibri, desigualtat i exclusió social.

La jornada s’iniciarà a les 18:00 amb una contextualització de l’ESS a càrrec del manlleuenc Ruben Suriñach, coordinador del Balanç Social de la XES i membre de la cooperativa més OPCIONS. Seguidament, entre 19:00 i 21:00, es podrà conèixer o participar en un itinerari de jocs didàctics i activitats de sensibilització pensats per a un públic familiar. Finalment, a partir de les 21:00 i per cloure l’acte, tindrà lloc una actuació musical.

Serà una de les últimes oportunitats d’aquest estiu per gaudir de l’Embarcador del Ter, i al mateix lloc es podrà gaudir de l’oferta gastronòmica habitual del GDT, així com també d’entrepans elaborats per l’agrobotiga de Les Basses.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa