• Inici
  • Butlletí
  • Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de joves en pràctiques

Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de joves en pràctiques

S’ha obert una segona una convocatòria de subvencions per a entitats, destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil.

Aquest ajut, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, va destinat a la contractació en pràctiques de joves amb formació que tinguin entre 18 i 29 anys i que compleixin les condicions per ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, per tal de prestar els seus serveis professionals durant 6 mesos a jornada completa.

Les entitats beneficiàries poden ser ens locals, consells comarcals i entitats sense ànim de lucre. Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser joves de 16 a 29 anys que no estudiïn ni treballin; ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil abans, estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al SOC; acreditar la possessió d’un títol formatiu o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

El termini per a presentar telemàticament la sol·licitud de subvenció és el 15 de setembre. Les entitats interessades us podeu adreçar-se al Servei d’Ocupació de l’OPE, on us ajudarem tant per la tramitació de la subvenció com per a la recerca de persones candidates.

Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila,1. 93 851 50 22 | [email protected]

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa